SØRBYMAGLE IDRÆTSFORENING

Holdturnering

 Holdturnering

 

Som medlem af klubben kan du spille ØBTU-holdturnering, såfremt der er spillere nok til at danne et hold. Tilmelder man sig holdturneringen er stabilt fremmøde påkrævet. Holdkampe kan flyttes i løbet af sæsonen, selvom dette er mere undtagelse end regel.

 

Veteranturneringen starter ultimo oktober og slutter marts, året efter. Holdet består af 2 spillere. Der spilles kamp ca. 1 gang pr. måned - kampene afvikles fortrinsvis i københavn/Amager. Kampene spilles i weekenderne. Til gengæld afvikles der 2 kampe pr. gang.

 

Seniorholdturneringen strækker sig fra slutningen af september til starten af april. Der spilles typisk 16-18 holdkampe. Hjemmekampene spilles på almindelige træningsaftner. I serie 3 og derunder spilles med 3-mandshold. Fra serie 2 og derover spilles med 4-mandshold.

 

Ungdomsholdturneringen strækker sig fra oktober til marts. Der afvikles over 6 weekend-samlinger, hvor der spilles med 3-mandshold i rækkerne fra puslinge til juniorer. Hver holdsamling tager 3-4 timer og der er som regel 2 hjemmebanesamlinger.

 

Holdturnering for serie 2 og Veteran.

 

 

Sørbymagle 2016/2017

Senior

 

Sørbymagle 1 Serie 2 Kreds 12

 

Sørbymagle Veteran 50 C Kreds 35

Sørbymagle Bordtennisklub © 2018